Vital Aid Care

Employment/Volunteer

You want to be part of our team?
We offer competitive salary ranges and awesome benefits

Helpende Plus & Verzorgende IG

(Den Haag, 16–32 uur p.w.)

Vacature: Helpende Plus & Verzorgende IG

Locatie – Den Haag en Bergen op Zoom, Nederland

Type – ZZP.

Werkgelegenheid – deeltijd (16 -25 uur per week)

Reageren voor – 20 Dec 2022

Geplaatst op – 11 Sepember 2022

Solliciteer direct bij Vital aid Care

Voor een thuiszorgorganisatie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een zelfstandige Helpende Plus en Verzorgende IG voor 16 – 32 uur per week. Je voelt je er prettig bij om bij cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft. Leuk bijkomend voordeel is dat je direct door kunt naar het strand om lekker uit te rusten na je dienst!

Organisatie

Voor een zorgorganisatie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste professionals die kunnen komen ondersteunen in de thuiszorg.

Functie

In deze uitdagende, zelfstandige functie in de thuiszorg zorg jij er samen met je collega’s voor dat de cliënt op het juiste moment de juiste zorg krijgt. Je bent je ervan bewust dat je binnen komt in de veilige omgeving van de cliënt, je weet de cliënt op zijn gemak te stellen en je kunt zelfstandig beslissingen nemen.

Wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze opdracht vragen wij het volgende:

Je beschikt over de volgende documenten:

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende zelfstandige opdracht bij een professionele thuiszorgorganisatie. Verder kun je rekenen op:

We can offer you home care at any time. Even if you do not (yet) have an indication. You pay for the care yourself and can possibly get this back afterwards from your care indication. Do you need some extra help at home, but don’t feel like interference from an authority that assesses your situation first?

Applicatie procedure

Vacature: Sales- en Marketing Manager

Locatie – Den Haag en Bergen op Zoom, Nederland

Type – Betaald of ZZP.

Werkgelegenheid – deeltijd (16 -25 uur per week)

Reageren voor – 20 Dec 2022

Geplaatst op – 11 Sepember 2022

Over ons:

Vitalaid-Care is een bedrijf gevestigd in Den Haag en Venlo in Nederland. Ons belangrijkste mandaat is onder meer het effectief faciliteren van de sociale en economische integratie van de minderheid met een migratieachtergrond in de België samenleving en cultuur.

Vitalaid-Care biedt diensten aan in dagelijkse zorg, verpleging, medische reiniging en hulp in het huishouden, begeleiding en 24-uurs zorg aan gebruikers door heel Nederland. Wij bieden zowel geïndiceerde als particuliere zorg.

Waar zijn we naar op zoek:

Voor de functie van Sales & Marketing Manager zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die specifieke expertise en affiniteit heeft met de maatschappelijke problematiek van migratie en integratie.

Heb je een sterke commerciële drive, ben je bekend met de zorgsector en/of het sociale domein, en een professional met een breed netwerk in Nederland en draag je graag bij aan de toekomst van migrantvrouwen? Kom dan als Sales & Marketing Manager ons team versterken en de organisatie haar doelen bereiken in de economische integratie van de minderheden binnen de onderdanen van migrantvrouwen!

Het doel van deze vacature is om migrantenmoeders in de leeftijd van 20-45 jaar die dringend behoefte hebben aan re-integratie op de arbeidsmarkt, bij te staan tot een betaalde baan aan het einde van een 3-6 maanden durende coaching- en inzetbaarheidstraining.

De Sales & Marketing Manager moet in staat zijn om werk voor de doelgroep veilig te stellen, de organisatie te helpen bij het uitbreiden van ons netwerk van werkgevers en het aantrekken van nieuwe zorg-gebruikers voor financiële duurzaamheid.

Functieomschrijving:

  1. Je bent de bindende factor tussen bedrijven en beoogde werkzoekenden.
  2. Creëer een actief netwerk van werkgevers die migranten toegang bieden tot werk (prioritaire actie)
  3. Help onze doelgroep werk te vinden in de zorgsector,
  4. Zakelijke contracten afsluiten met zorggebruikers en werkgevers
  5. Contacten onderhouden met verschillende belanghebbenden, gemeente en bedrijven

Functie-eisen

Uiteraard beschik je over relevante kennis van de zorg en heb je een relevante MBO of hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld SPH, beleid en management in de zorg, marketing of bedrijfskunde. Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en beoordeelt deze op toepasbaarheid binnen de organisatie. Daarnaast heb je kennis van specifieke regelingen en financieringsstromen binnen de WMO en het persoonsgebonden budget (PGB), Zvw, WIz.

Je hebt kennis en ervaring met een internationale werkomgeving.

Salaris:

Applicatie procedure

Career Opportunities

There are many exciting career opportunities available at Vitalaid-care.

A range of career opportunities for you If you are a professional, service-oriented, loyal, compassionate, and dedicated person, we can offer a wide range of opportunities for people with the right drive, experience and ambition.

Whether your talent lies in care assistance, nursing, housekeeping, or as a wellness massage therapist, we might have the right job for you. We offer competitive salary ranges and awesome benefits. Opportunities to receive training and other qualifications are open for successful applicants

Click apply below and complete the online application form attached with your CV, and we will be in touch to advise you of the next steps.

Employment/Volunteer at Vitalaid-care.

Employment,Volunteers/
internship are welcome!

We appreciate a volunteer who is service oriented, loyal, compassionate and dedicated.
Weather your interest lies in helping the community, building a career path, gain work experience or build up your CV by volunteering for Vitalaid-care services, whatever your reason, volunteers are well appreciated and welcome to join our bigger team dynamics.

Contact us for appointment.

Dutch Dutch English English